Instantànies

Retrat de Família: Vilassar de Mar, 1928. Amb els vaixells a primera línia, al centre els besavis Agustí Bas i Bas, Mercè Roldós Moragull , els avis Joan Bas Roldós i la Mercè Campello Alario, els seus germans: Ignaci, Agustí, Mercè, Jaume, Roman, Lluís, Anton, Josep, Juan Agustí, Montse i cunyades i els 4 primers nets entre ells: la meva mare Mercè i la meva tia Xon. Vilassar i el mar, sempre presents, gràcies al capità Antoni Roldós Baleta, la meva besàvia Mercè era la seva filla.

Retrat de Família: Barcelona, carrer Fernando Puig. La casa dels meus besavis en Ramón Sagarra Duran i la Carmen Vaqués Arnaldo, les seves filles: Rosita, Lolita i la meva àvia Carme. On també van jugar feliços els seus nets i netes i la seva cosina Rositin i on jo vaig conèixer el meu besavi. La meva àvia es va casar amb en Joaquin Escardó Salazar i van tenir 5 fills : la Carme, la Josepa, en Juan, el meu pare, en Ramón i en Joaquim.

Arrelar: L’Escola Andersen, a Barcelona, al cap de munt del carrer Anglí i Can Divi, a l’Ametlla del Vallès. Dos espais de llibertat que em van ajudar a créixer sense perdre cap de les qualitats de la infantesa, sinó a l’inrevés i on es va desenvolupar la meva imaginació i la meva creativitat. Dos espais que encara ara em fan dir com Antoine de Saint-Exupery que “sóc de la meva infància com una pàtria”

f
1942 Amsterdam Ave NY (212) 862-3680 [email protected]
Free shipping
for orders over 50%