Vídeos

Bibliovacances Escandinavia 1996

Per fer el viatge com cal, mesos abans,  vaig dirigir-me al Club Escandinau de Barcelona on, la seva president de llavors, l’Anne-Lise Cloetta em va atendre molt bé,  informant-nos de quins indrets visitar; va gaudir molt de fer-ho, deia que mai havia hagut de planejar un viatge amb pressupost il·limitat! Coses que passen viatjant amb  la lectura i des d’una biblioteca màgica com la nostra!

Ella va venir el dia que va començar el viatge  junt amb la cònsol danesa, les veureu al Vídeo llegint un conte. També va arribar l’Olaf, un gegantí Ós blanc que ens va acompanyar instal·lat en un gegantí bloc de gel, aquell  estiu i molts d’altres, fins que es va integrar a la família  d’ossos que vivia a la biblioteca.

I en Ferran Martin, narrador i amic nostre va ser un pilot formidable, d’anada i de tornada,  el nostre avió tenia de tot, cinturons de seguretat i bossa de paper per si algú es marejava.

No us explico res més, gaudiu del vídeo i els que hi vàreu ser-hi  encara més, afegint  tot el que guardeu a la memòria i al cor!! I sí ho voleu compatir, escriviu-me

La Mesa Camilla

un programa socio-educativo en una biblioteca infantil y juvenil.
Van venir a  gravar una de les sessions els técnics  del Servei d’audiovisual de la Universitat Autónoma de Barcelona  gràcies al Xavier Gimeno que n’era professor. La «Taula Camilla», com vam batejar aquest espai familiar al voltant dels contes, va néixer durant el curs 97/98  com un “espai familiar” dedicat a la lectura i es va mantenir durant 15 anys.  L’objectiu principal era ajudar els pares a l’hora de triar els contes perquè els puguessin compartir amb els seus fills i que convisquessin plegats a la biblioteca els sentiments i l’afecte que aquest fet desperta. Complia 14 dels 24 objectius educatius especifics i 3 dels fonamentals  de la biblioteca, si els voleu saber consulteu el CD: La Biblioteca un espai de convivència  o llegiu l’article de la revista INFANCIA;  sinó sencilllament  mireu, escolteu i  gaudiu d’aquest espai on més 100 joves van fer de voluntaris atenent a més de 200 infants i les seves famílies. Un projecte de vida que encara guarden molts d’ells sota la pell i en el cor.
Fitxa técnica/fitxa artistica
La Mesa Camilla:
Dirección técnica: Xavier Gimeno
Colaboración de Mercè Escardó
Autor: Servei d’Audiovisuals. Facultat de Ciències de l’Educació
Data: 2014-02-18
Publicació: 01/18/2001
Durada: 20 min

La Caixa Màgica

Curtmetratge realitzat en motiu de la celebració dels primers 25 anys de la Biblioteca dels nens i del Follet (Can Butjosa) que es va presentar al Festival de Cinema de Sitges 2009,  com a mostra significativa de  la seva implicació amb les escoles i  amb les famílies, des dels primers anys de vida dels infants i el seu camí conjunt en l’àmbit de l’educació infantil sempre gràcies a la lectura.

Ficha técnica / Ficha artística:
ESPANYA. 2009
Dirección: Daniel Torres, Jaime Ballada
Guión Jordi Palay, Daniel Torres, Jaime Ballada
Fotografia: Pau Castejón
Ilustradores: Sara Muntade, Joseph Rodés
Interpretes  y voces: Bruno Oro, Ferran Santos, Adrià Capelle
Productor: Albert Palay
Productora: Adrenaline films
Duración: 14 minutos

La función de la biblioteca

13 abril 2010 a Think1.TV. Col.legi Montserrat

Mercè Escardó, directora de la Biblioteca Infantil y Juvenil Can Butjosa. A partir de su trabajo como bibliotecaria de Paret del Vallés, la autora, reflexiona sobre la función de la biblioteca como un espacio de convivencia entre los diferentes colectivos de usuarios. Desde una reflexión teórica, que es la mejor práctica, sobre el valor de este espacio promovedor de la lectura, aborda después diferentes experiencias llevadas a cabo en su biblioteca. 13 abril 2010. Think1.TV. Iniciativa del Col.legi Montserrat.

Canbutjosa Voluntariat

Año 2013

f
1942 Amsterdam Ave NY (212) 862-3680 [email protected]
Free shipping
for orders over 50%